Alteksan Elektrik

 

Bütün Elektrik, Elektronik, Bilgisayar Firmaları Bu adreste... Siz de Firmanızı Ekleyin !

 
Since then. I replica rolex never acclimated this watch, has replica watches uk been admired to now, aria replica rolex to his ancestor during words are still in my rolex uk apperception the a lot of acerb affliction and ancestor replica rolex to brainwash the address has become my activity and plan of the motto.

Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Firma Ekle          Üye Firma Girişi         Firmalar         Ürünler       Teknik Yazılar       Teknik Bilgiler       İletişim
 

İhalelerden Elenmek Kaderiniz Değil! - Elektrik Rehberi
   
 İhalelerden Elenmek Kaderiniz Değil!

İhalelerden Elenmek Kaderiniz Değil!
 Yazı Boyutu

 Tarih : 27.09.2014 - 14:15:19 


Kamu ihalelerine katılan firmalar kanun ve mevzuat hakkında ki bilgi eksiklikleri nedeniyle ya da idarelerin almış oldukları hatalı kararlar nedeniyle ihale dışında kalmakta ve kayıplar yaşamaktadırlar. 


Kamu ihalelerine katılan firmalar kanun ve mevzuat hakkında ki bilgi eksiklikleri nedeniyle ya da idarelerin almış oldukları hatalı kararlar nedeniyle ihale dışında kalmakta ve kayıplar yaşamaktadırlar. Bu nedenle Kamu İhaleleri Kurumu tarafından düzenlenen ihaleler ile ilgili olarak kanun ve mevzuatlar hakkında geniş kapsamlı bir çalışma gerekmektedir. Yapılacak olan bu çalışma sonucunda elde edilen veriler ve bilgiler doğrultusunda hazırlanacak olan ihale dosyası ile gerçekleştirilen katılımlar, ihale süreci içerisinde yaşanabilecek tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmaktadır.


Kamu İhale Kurumunun verilerine göre, gerek idareler gerekse istekliler tarafından yapılan hatalar nedeniyle son 5 yılda Kamu İhale Kurumu tarafından iptal edilmiş olan 13.000 adet ihale bulunmaktadır.İhaleleri hazırlayan idarelerin veya ihaleye katılacak olan firmaların, ihale öncesi ve ihale sonrası için ihale dosyası üzerinde iyi bir çalışma yaparak, geçmiş yıllarda yapılmış olan ihaleler incelenerek ve diğer idarelerin vermiş oldukları kararları detaylı bir şekilde inceleyerek, ihale sürecini doğru bir şekilde planlamalı ve katılımlarını gerçekleştirmelidirler


Bu konuda geniş kapsamlı olarak bilgi ve destek alabileceğiniz bir adres arıyorsanız size bu konuda öneri olarak kik uyuşmazlık kararları konusunda geniş kapsamlı içeriğe sahip, ayrıca profesyonel olarak hizmet veren KİK Uyuşmazlık Kararları sitesini öneriyorum.


Kamu İhale Kurulu tarafından alınmış olan KİK Kararları, yargı kararları, kamu ihale mevzuatı gibi bilgilerin sürekli güncellendiği, haftalık olarak güncel KİK kararların eklendiği  KİK Uyuşmazlık Kararları web sitesinde, konularına göre tasnif edilmiş KİK kararları ile ilgili detaylı aramalar yaparak aradığınız emsal kararı çabucak bulabilir ve ihale mevzuatıyla ilgili doğru bilgiler edinebilirsiniz.


İhale sürecini daha iyi anlayabilmeniz için, uygulamalı ihale mevzuat modülü bulunan www.kikuyusmazlikkararlari.com, bu konuda en ince ayrıntısına kadar sizi bilgilendirerek hata yapma olasılığınızı ortadan kaldırıyor. Hatalar düzeltilebilir sloganıyla, idareler tarafından alınmış hatalı ihale kararlarına, nasıl itiraz edileceği ve hatalı ihale kararlarına itiraz ederek nasıl düzelttirileceği hakkında bilgilendiriyor. Ayrıca İdare Mahkemeleri, Bölge İdare Mahkemeleri, Danıştay, Sayıştay ve Yüksek Fen Kurulunda karara bağlanan 4734 Sayılı Kanuna tabi ihalelerle ilgili kararlar da yine konu başlıklarına göre tasnif edilerek yayınlanmaktadır.


Bu bilgilere rahatlıkla ulaşabilmek ve hizmet alabilmek için abonelik hizmeti veren kik uyuşmazlık kararları web sitesi, yapmış olduğu kampanya ile 1 yıllık abonelik alan üyelerine 4 aylık aboneliği hediye etmektedir. Kullanıcıları arasında birçok büyük firma, Belediyeler, Üniversiteler, İl Özel İdareleri bulunan kik uyuşmazlık kararları web sitesi, ayrıca danışmanlığını yaptığı firmalar için Kamu İhale Kuruluna yaptığı itirazen şikayet başvuruları ile bir çok ihalenin kazanılmasını sağlamıştır.


Kamu ihaleleri ile ilgili konularda profesyonel ve uygun fiyatlarla destek almak isteyen, bununla birlikte kaliteli hizmet arayanlar web sitesini ziyaret ederek ya da telefonla arayarak kaliteli, profesyonel ve kurumsal hizmet / destek alabilirler. Samsun Bilişim tarafından sağlanan bu hizmetle sizde kamu ihale mevzuatına hakim olacak ve haksız yere ihalelerden elenmeyeceksiniz.



 Editör :  Ali Tiryaki

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 15 Puan Verildi
 Kaynak :  Ali Tiryaki

 Kategori  Sektörden Haberler

4941 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

Alteksan Elektrik  Neden Elektrikrehberi?
 Şanslı Firma

ARK ELEKTRİK

Elektrik malzeme satışı

Tel:0 462 321 32 08

TRABZON

 
 Neden Elektrikrehberi?
  Günümüz teknolojisinde kullanmakta olduğumuz ve en ufak bir bilgi ihtiyacında ilk başvurduğumuz yer olan internette, en büyük ve kapsamlı arama motorlarında Elektrik kelimesini arattığınız zaman  

 
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 2
 Bugün : 338
 Dün : 924
 Toplam : 3354998
 Ip No : 3.135.219.166
     
 
 
 Son Eklenen Firmalar

CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI

METRO TELEKOM - KAREL SANTRAL SERVISI

ANT GRUP ALUMİNYUM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÜVENİŞ ELEKTRIK ELEKTRONIK LTD.

LOGO BASKıLı İŞ ELBISELERI

CAMTEL BOBİNAJ VE TRAFO TELLERİ

FOCUS JENERATOR LTD ŞTİ

KARINA ELEKTRONIK

 
 Vitrindeki Ürünler

 
 Reklam




 

 




 
 

   © Copyright - 2008- Elektrik Rehberi - Tüm Hakları Saklıdır. 



topraklama ölçümü, topraklama raporu, kompanzasyon, trafo, paratoner, alteksan