Alteksan Elektrik

 

Bütün Elektrik, Elektronik, Bilgisayar Firmaları Bu adreste... Siz de Firmanızı Ekleyin !

 
Since then. I replica rolex never acclimated this watch, has replica watches uk been admired to now, aria replica rolex to his ancestor during words are still in my rolex uk apperception the a lot of acerb affliction and ancestor replica rolex to brainwash the address has become my activity and plan of the motto.

Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Firma Ekle          Üye Firma Girişi         Firmalar         Ürünler       Teknik Yazılar       Teknik Bilgiler       İletişim
 

Türkiye, internetin en pahalı olduğu ülke - Elektrik Rehberi
   
 Türkiye, internetin en pahalı olduğu ülke

Türkiye, internetin en pahalı olduğu ülke
 Yazı Boyutu

 Tarih : 6.02.2011 - 19:15:55 


Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfının (TEPAV), internet kullanıcılarına yönelik araştırmasına göre, Türkiye, internetin en pahalı olduğu ülkelerden biri konumunda bulunuyor.  


 

TEPAV'dan yapılan yazılı açıklamada, vakfın, ''Türkiye'de Kişilerin İnternet Kullanımlarının Ne Şekilde Değiştiğine'' yönelik bir araştırma yaptığı belirtildi.

Araştırmaya göre, internet fiyatlarının OECD ölçeğindeki yüksekliğine rağmen üç yılda evlerdeki internete erişim imkanı yüzde 40'lara varan oranlarda artış gösterdi.

2009 yılı verilerine göre Türkiye'de nüfusun yüzde 62'sinin hayatlarında hiç internet kullanmadığı belirlenirken, bu oran AB 27 ülkeleri ile kıyaslandığında, Romanya ve Türkiye başı çekiyor. Hiç internete girmemiş nüfusun büyüklüğüne karşılık, son dört yılda evden internete erişim sahipliği açısından ise bir iyileşme gerçekleşti. 2007 yılında hanelerin yüzde 80'i evden internete erişemezken, bu oran 2010 yılında yüzde 57'lere kadar düştü.

Evden internet erişimine sahip olmayan hanelerin nedenlerine bakıldığında ise internet bağlantı ücretlerinin yüksekliğinden şikayet edenlerin oranının 2007-2010 döneminde yüzde 50'den fazla arttığı görüldü. Bir diğer önemli neden de bilgisayar gibi cihazların fiyatlarının yüksekliği olarak ortaya çıktı.

-''EN YÜKSEK ÜCRET TÜRKİYE'DE''

OECD Genişbant İstatistikleri'ne göre 2.39 dolarlık en düşük ve 76.11 dolarlık en yüksek Megabit/saniyelik fiyatlarıyla Türkiye, internetin OECD ölçeğinde en pahalı olduğu ülkelerden biri oldu. İnternet bağlantı ücretlerine daha yakından bakıldığında farklı bağlantı hızlarına göre Türkiye'nin yine OECD ülkelerinin birçoğundan daha pahalı bir servise sahip olduğu görülürken, özellikle yüksek hızlarda ortalama bağlantı maliyeti Türkiye'de 621 doları bulurken, en yakın takipçisi Lüksemburg'da benzer bir bağlantının ortalama fiyatı 112 dolar civarında.

-''EN ÇOK E-POSTA İÇİN KULLANILIYOR''-


Araştırmaya göre, 2008-2010 döneminde Türkiye'deki internet kullanıcılarının interneti kullanım amaçlarında ilk üç sırayı ''e-posta göndermek/almak, sohbet odalarına girmek ve internetten gazete, dergi okumak'' aldı. Bu sıralama AB 27 ülkelerinde ''e-posta göndermek/almak, mal ve hizmetler hakkında bilgi almak ve sağlıkla ilgili bilgi aramak'' olarak belirlendi.



 Editör :  Ali Tiryaki

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Karadeniz gazetesi

 Kategori  Sektörden Haberler

2598 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

Alteksan Elektrik  Neden Elektrikrehberi?
 Şanslı Firma

ILKE ELEKTRIK

inşaat,dekarasyon,kompanzasyon,fabrikalar,pano ve kuma sistemleri,mühendislik işlemleri

Tel:0 (212) 613 77 66

İSTANBUL

 
 Neden Elektrikrehberi?
  Günümüz teknolojisinde kullanmakta olduğumuz ve en ufak bir bilgi ihtiyacında ilk başvurduğumuz yer olan internette, en büyük ve kapsamlı arama motorlarında Elektrik kelimesini arattığınız zaman  

 
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 6
 Bugün : 574
 Dün : 1488
 Toplam : 3349825
 Ip No : 3.141.244.201
     
 
 
 Son Eklenen Firmalar

CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI

METRO TELEKOM - KAREL SANTRAL SERVISI

ANT GRUP ALUMİNYUM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÜVENİŞ ELEKTRIK ELEKTRONIK LTD.

LOGO BASKıLı İŞ ELBISELERI

CAMTEL BOBİNAJ VE TRAFO TELLERİ

FOCUS JENERATOR LTD ŞTİ

KARINA ELEKTRONIK

 
 Vitrindeki Ürünler

 
 Reklam




 

 




 
 

   © Copyright - 2008- Elektrik Rehberi - Tüm Hakları Saklıdır. 



topraklama ölçümü, topraklama raporu, kompanzasyon, trafo, paratoner, alteksan