Alteksan Elektrik

 

Bütün Elektrik, Elektronik, Bilgisayar Firmaları Bu adreste... Siz de Firmanızı Ekleyin !

 
Since then. I replica rolex never acclimated this watch, has replica watches uk been admired to now, aria replica rolex to his ancestor during words are still in my rolex uk apperception the a lot of acerb affliction and ancestor replica rolex to brainwash the address has become my activity and plan of the motto.

Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Firma Ekle          Üye Firma Girişi         Firmalar         Ürünler       Teknik Yazılar       Teknik Bilgiler       İletişim
 

Lila Yazılım Eğitim ve Danışmanlık Ltd. Şti
     Firma Ayrıntısı
  LILA YAZıLıM EĞITIM VE DANıŞMANLıK LTD. ŞTI
   

Bilgisayar - Yazılım Şirketleri

15.10.2009 (14 Yıl, 5 Ay önce) tarihinde eklendi
Firma Bilgileri 13322 kez incelendi

  Yetkili Kişi :

  Mesut Doğan

  Yetkili Ünvanı:

  Firma Sahibi/Ortağı

  Telefon Numarası :

  +90 212 272 33 98

  Cep Tel Numarası :

  0 (555) 804 31 41

  Fax Numarası :

  +90 212 272 33 98

  Web Adresi :

  http://www.lilayazilim.com/

  E-mail Adresi :

  tuba@lilayazilim.com

  Faaliyet Alanı :

  Lila ticari, küçük ve orta ölçekli işletmelerin, işlemlerinin takibini sağlayan muhasebe yazılım uygulamasıdır. Web teknolojileri kullanılarak geliştirilen e-ticari yazılımı lokal olarak kullanıldığı gibi istenilen herhangi bir noktadan ulaşılma olanağı verir.

  Adres :

  Büyükdere Caddesi. Gülbahar Mahallesi. Oya Sokak. Yıldırım Apt. No:2 D:3 34394 Şişli

  Şehir :

  İSTANBUL
     Ürün Ayrıntısı
  LILA YAZıLıM EĞITIM VE DANıŞMANLıK LTD. ŞTI
 

 

 

 

  Ürün Adı :

  Lila Özel Eğitim otomasyonu

  Ürün Açıklaması :

  ÖZEL EĞİTİM OTOMASYONU A-PLANLAMA: Özel eğitime yönelik diğer uygulamalarda bulunmayan, işlevselliği ile kurumun yükünü alacak bir uygulama iddiasındadır. Siz söyleyecek program planınızı yapacak. 1- Planlama Planlama Programı ile yapabileceklerimizden bazıları: —27 Mart 2009 da yayımlanan Zorunlu Personel genelgesine uygun planlama yapabilirsiniz. —Rapor Tarihi geçmiş öğrencilerin Planlamasını yaparken uyarı verir. —Derslik Planlaması yapabilir, Derslik çakışmalarına son verirsiniz. —Öğrencileri bölgelerine göre ekra farklı renklerde göstererek Servis Planlaması yapmanıza olanak verir. —Öğrencinin Raporunda belirtilen Seans sayısı kadar ders vermenizi sağlar, eksik veya fazla verdiğinizde uyarır. —Eğitimcinin günlük veya haftalık ders saati sınırını kontrol eder. Maksimum ders saatini geçtiğinizde sizi uyarır. —Planlama yapmadan önce grup yapma olanağı olduğu gibi planlama yaptığımız esnada da grup oluşturulabilir. —Resmi ve Gayri resmi planlama olanağı sağlar. —Unvanların hangi derslere girdiğini kontrol ederek, öğretmenin unvanı o derse giremiyorsa planlama yapmanıza engel olur. —Eğitmen ve Öğrenci tanımlarını önceden yapabilir, Planlama yaparken Öğrencilerin sadece kendi öğretmenleri tarafından ders vermesini sağlayabilirsiniz. —Bir önceki aydan aktararak planlamayı çok kolaylaştırabilirsiniz. 2-Servis Çizelgesi Kurumun servis planlaması yapacağı programdır. Servisler ve servis saatleri belirlenerek Hangi servis hangi öğrencileri alacak belirlenir. Yakıt ve zaman tasarrufu için idealdir. 3-Öğrenci Devamsızlıkları Öğrenci devamsızlıklarını girebileceğiniz ekrır. Bu ekra telafisi olacak öğrencilerin takibi de sağlanır. B-RAPORLAR: MEB tarafından istenen form ve raporların tamamını tek tuşla hallediyoruz. Bu menü evrak karmaşasına son vererek, raporlarla uğraşarak harcadığınız zamanı asgariye indirir. Ayrıca eğitim kurumun ihtiyaç duyabileceği diğer raporlarda bu menüde sağlanmıştır. Rapor başlıkları: I- Resmi Raporlar II- Uygulama Raporları C- GENEL TANIMLAR (Öğrenci – Personel Bilgileri):Uygulamanın alt yapısını oluşturan bilgilerin girildiği adımların bulunduğu menüdür. D- PARAMETRE TANIMLARI: Uygulama bünyesindeki bilgilerin uyumluluğu için gereken esnekliği ve verimi arttıran programların içinde bulunduğu menüdür. D- BEP İŞLEMLERİ: Öğrencinin Kaba değerlendirme formu, performans kayıt tablosu ve dönem sonu performans değerlendirme formlarının yer aldığı menüdür. D- FATURA İŞLEMLERİ: Kuruma ait faturasal bilgilerin tutulduğu, Fatura E- SMS İŞLEMLERİ: Öğrenci veya Öğrenci velisine Sms göndermek için kullanılan menüdür. F- SİSTEM MENÜSÜ: Program Kullanımı ile ilgili genel işlemlerin yapıldığı menüdür. Lila Yazılım; Özel Eğitim konusunda uzman iş ortaklarıyla(danışman ve uzmanlar ) beraber ilgili tüm gelişme ve değişmeleri takip ederek bunları kurumunuzun otomasyonunu sürekli güncel tutma iddiasındadır. Siz müşterilerimizi iş arkadaşlarımız olarak görüyoruz. İstek ve önerilerinizle çok daha verimli ve ekonomik projeler gerçekleştireceğiz.

Fiyatı :

 

Garanti Süresi :

 

  Sahip Olduğu Belgeler :

 

  Teslimat Süresi :

 

  Minimum Sipariş Limiti :

 

  Ait Olduğu Kategori :

  Bilgisayar - Yazılım Şirketleri
     Bu Firmaya Mesaj Gönder
Kimden:::
Kime::: nazad
Konu:::
Mesaj:::

This Is CAPTCHA Image 

[k] Kalın Yazı [/k] = Kalın Yazı

[i] İtalik Yazı [/i] = İtalik Yazı

[a] Altı Çizili Yazı [/a] = Altı Çizili Yazı

[link=http://www.webeye.tk]WebEyes[/link] = WebEyes

[resim=images/mesajlar.gif] =

Firma Bilgileri 13322 Kişi Tarafından Okundu

Yazdır Yorum Ekle Tavsiye
 
 Bu Firma Hakkında Yapılan Yorumlar

  

  Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 


 
 

Alteksan Elektrik  Neden Elektrikrehberi?
 Şanslı Firma

NOKTA ELK. ELT. SAN VE TIC LTD ŞTI

ampul,kablo,aydınlatma ekipmanları,özel pano montajı,köhler sayaç , lightson ampul ana bayiiliği ve

Tel:0 (212) 250 62 55

İSTANBUL

 
 Neden Elektrikrehberi?
  Günümüz teknolojisinde kullanmakta olduğumuz ve en ufak bir bilgi ihtiyacında ilk başvurduğumuz yer olan internette, en büyük ve kapsamlı arama motorlarında Elektrik kelimesini arattığınız zaman  

 
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 10
 Bugün : 649
 Dün : 752
 Toplam : 3322743
 Ip No : 3.90.187.11
     
 
 
 Son Eklenen Firmalar

HURDA PRINTER

HKN ELEKTRİK

PROJEKSIYON LAMBASı

SOMLED

LEDMANYA

SOMELPA ELEKTRIK MALZ.PAZ.SAN.VE TIC.LTD.ŞTİ.

ÇIĞLI ELEKTRIKÇI - BULUT ELEKTRIK

SİRİUS ELEKTRİK OTOMASYON

 
 Vitrindeki Ürünler

 
 Reklam




 

 

 
 

   © Copyright - 2008- Elektrik Rehberi - Tüm Hakları Saklıdır. 



topraklama ölçümü, topraklama raporu, kompanzasyon, trafo, paratoner, alteksan